018-Check-Green

VERLEIDEN

40 %

Interventies gericht op informeel leren vanuit praktijk en de samenleving !
 
 
019-Check-Navy

TRAINEN

20 %

Effectiviteit centraal, praktijk gerelateerd, wetenschappelijk/theoretisch onderbouwd !
 
 
020-Check-Teal

PROGRAMMEREN

40 %

Interventies gericht op informeel leren vanuit praktijk en de samenleving, expert feedback!
 
 

lightbulb200x200

INSPIRATIE uit de PRAKTIJK

MEDIA

SIGNALEN

SYMPTOMEN

mapnumber 1
 

MEDIA

Youtube, krantenartikelen, televisie uitzendingen vormen een essentiele bron van informatie om deelnemers te verleiden de dialoog te starten. De basis om het informeel leerproces te integreren.
 
mapnumber 2
 

SIGNALEN

Informatie en signalen om het informele en formele leerproces en ontwikkeling op de dagelijks praktijk aan te sluiten liggen voor handen. Meldpunt, klachtenregistraties, failure reports, evaluaties zijn slechts enkele bronnen die inspiratie bieden voor ontwikkeling.
 
mapnumber 3
 

ONTWIKKELINGEN

Economische-, demografische-, sociaal/maatschappelijke-, culturele-, technische- ontwikkelingen geven inspiratie voor verandering. Noodzaak is tijdig te anticiperen op de regionale, provinciale, landelijke, Europese en Mondiale ontwikkelingen. Een uitdaging waarbij uw mensen het verschil maken voor succes.
 
 

COMMUNITY voor DUURZAME ONTWIKKELING

- dromers, denkers, doeners en beslissers -

DEELNEMERS

TRAINERS

EXPERTS

  

 
 

DEELNEMERS

- dromers, denkers, doeners en beslissers -

De community biedt voor deelnemers een bron van verleiding en inspiratie voor persoonlijke ontwikkeling. Door registratie kunnen persoonlijke leerpaden worden aangeboden en krijgen deelnemers toegang tot een bron van informatie. Ontwikkeling is een doorlopend proces de eenmalige registratie biedt mogelijkheden voor de duurzame dialoog in de ontwikkeling.
 
 
 
 

TRAINERS

- dromers, denkers, doeners en beslissers -

Vanuit onze visie zijn trainers het neusje van de zalm, actief in bedrijfsleven en samenleving. Trainers zijn cruciaal voor de ontwikkeling van de deelnemers. Zij vormen een bron van inspiratie, voorbeeld voor ontwikkeling en zijn in staat op persoonlijk niveau deelnemers te empoweren. Deze toppers zijn veelal niet beschikbaar in vast dienstverband en wensen adhoc te worden ingezet om kennis, ervaring en energie te delen.    
 

 

 
 

EXPERTS

- dromers, denkers, doeners en beslissers -

Experts vormen een centrale rol in ontwikkeling van onze produkten. Uitgangspunt is de praktijk met ondersteuning van een theoretisch / wetenschappelijk kader. Wellciht heeft u ook interesse in het expert team deel te nemen om mee te denken in de ontwikkeling van nieuwe produkten. Als tegenprestatie bieden we toegang, betrokenheid en inspiratie vanuit de nieuwste ontwikkelingen. 

 

 

 

Contactformulier

Naam(*)
Geen naam ingevuld

Bedrijfsnaam
Ongeldige invoer

Telefoonnummer
Geen telefoonnummer ingevuld

E-mailadres(*)
Geen (geldig) e-mailadres ingevuld

Bericht
Ongeldige invoer